Privatpersoner

Privatpersoner

Det finnes et hav av muligheter til å bli med på TV-aksjonen 2020! På grunn av koronapandemien skal bøssebærerne våre i år samle inn penger digitalt. Det betyr at du i år kan bli digital bøssebærer. Registrer deg her og vær med på den viktige kampen mot plast i havet.

 

Digital Bøssebærer

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere. Den enkleste måten å engasjere seg på er å opprette en egen digital bøsse og samle inn penger i ditt nettverk. Les mer om den digitale bøssa her

  1. Registrer deg her på blimed.no
  2. Din digitale bøsse blir da automatisk opprettet på spleis.no
  3. Gjør gjerne bøssa di personlig, ved å endre bilde og tekst
  4. Del så den digitale bøssa i nettverket ditt

Har du spørsmål om å være digital bøssebærer, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Ta kontakt med  din lokale fylkesaksjonsleder.

Registrer deg som digital bøssebærer

Bli med i din lokale komité

Har du et stort nettverk i din kommune? Ønsker du å engasjere din kommune til å bidra til årets TV-aksjon? Hver kommune kjenner sitt eget lokalmiljø best, og har sin egen komité som koordinerer TV-aksjonen lokalt. Gjennom din lokale komité kan du være med å organisere TV-aksjonen i din kommune. Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder og kom i kontakt med din lokale komité.

Innsamlingsaktiviteter

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Gjennom Spleis kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. 

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon eller bursdag og ønsker at gjestene heller skal gi til TV-aksjonen enn å gi deg en gave? Vil du selge kaker i nabolaget, men vil unngå å håndtere kontanter? Vil du holde et arrangement (konsert, utstilling, fest) og la inntektene gå til TV-aksjonen, men synes det blir for mye stress med kontanter?

Opprett din egen Spleis (f.eks Ola Nordmanns bursdagsgave) og la gjestene enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet vil overføres automatisk til TV-aksjonen og din innsamling vil komme opp som et bidrag på kommunestatistikken på våre giversider.